Puheenjohtajan tervehdys kesäkuussa 2018

Tervehdys!

Meitä hemmoteltiin kaikkien aikojen toukokuulla ja nyt kesä on jo pitkällä. Yhdistys on toiminnaltaan hyvin virkeä ja koko ajan kehittyvä. Isot sopimukset jääkiekon ja jalkapallon osalta tuovat meille lisää näkyvyyttä. Tuemme lahjoituksilla sekä tuotteiden myynnillä Ilveksen eri joukkueita sekä Ilves ry:tä. Olen erittäin tyytyväinen tehtyihin sopimuksiimme ja yhteistyötä tullaan tehostamaan varsinkin Ilves ry:n osalta, jotta myös nuoret lupaukset junioreissa saisivat tukea.

Tilastoja seuratessani olen huomannut, että jääkiekolla on todella iso vaikutus koko toimintaamme ja jäsenistämme noin 90% tilastojen mukaan onkin kiekkoihmisiä. Jalkapallon osuus on noin 8% ja muiden Ilveksen lajien 2%. Tämän vuoksi jääkiekkoon tullaankin satsaamaan yhä enemmän tulevaisuudessa ja sen ohella myös Ilves ry:n muuhun toimintaan, jotta jo edellä mainitsemani mukaisesti saisimme junioreille yhä enemmän tukea.

Naisten kiekkojoukkue tulee myös olemaan yhä enemmän esillä ja sen johdosta onkin nyt keräys menossa heidän hyväkseen. Vielä euroja ei ole kertynyt, mutta toivon, että joukostamme löytyisi naiskiekkoilun ystäviä jotka heille panoksensa lahjoituksen muodossa meidän kautta antaisivat. Samalla tarkoituksenamme olisi olla myös peleissä oman huutosakin kanssa mukana koti- ja – mahdollisuuksien mukaan – vierasotteluissa. Naisjoukkueemme huutosakin vetäjäksi on alustavasti lupautunut Matti Torvinen. Jalkapallon naisjoukkue taasen kuuluu yhtenä osana sopimukseen jalkapallojoukkueen kanssa, joten heille myös oma osansa sopimuksesta menee.

Jalkapallon osalta kesä on nyt täydessä vauhdissa ja Tammelassa voi kentällä nähdä, niin mies- kuin naisjoukkueiden mukana kummipelaajamme. Myös mainoksemme ja yhdistyksemme nimen maininta kummipelaajan yhteydessä on hieno asia Tammelan viheriöllä. Jääkiekon osalta näkyvyyttä tulee meille tuomaan mm. kummipelaajat (nais- ja miesjoukkueilla), aitio, E-parven led-mainos, Tesoman hallin laitamainos ja paljon muuta kauden aikana. Niihin palaamme tarkemmin kauden lähestyessä.

Yhdistyksen jäsenmäärä 2017 lopussa oli 525 jäsentä. Tällä hetkellä se on 494 jäsentä. Uskon, että kiekkokauden alkaessa jäsenhankinnan tahti kiihtyy ja loppuvuonna jäsenmäärämme on yli 550 jäsentä. Mahdottomuus ei olisi 600 jäsenen rajan rikkoutuminenkaan. Yhdistys on jo hyvissä ajoin esitellyt 2018 matkansa ja niihin toivommekin runsasta osanottoa. www.ilvesikuisesti.fi sivuilta näet kaikki matkamme ja pääset myös ilmoittautumaan niihin mukaan.

Viimeisenä voisi sanoa, että on hienoa nähdä yhdistyksemme kasvavan kasvamistaan. Meidät huomioidaan sekä arvostetaan erittäin hyvin ja korkealle Ilveksen eri joukkueissa ja ry:ssä. Jatketaan tästä eteenpäin hyvillä mielin ja kannustetaan Ilves lajissa kuin lajissa Suomen huipulle eli sinne minne Ilves kuuluukin. Kiitoksia teille myös, että olette mukanamme. Jäsenten sekä yhteistyökumppaneiden avulla mahdollistamme tämän kaiken. Muistathan myös ainutlaatuisen Hämeenlinnan vieraspelimatkamme syyskuun lopulla. Se on varmasti sellainen kannatusmatka, jota Tampereelta ei aiemmin ole tehty.

 

Oikein hyvää kesää ja Juhannusta kaikille!

Tampere, 18.6.2018

Marko Isomustajärvi

Ilves Ikuisesti ry:n puheenjohtaja ja perustaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry