Yhdistyksen golf-kisat järjestettiin aurinkoisessa säässä Nokian River Golfissa sunnuntaina 17.6.2018

Sunnuntaina 17.6.2018 pidettiin jo perinteiset – kolmas vuosi perättäin – Ilves Ikuisesti ry:n kiertopokaali golfkisat. Tällä kertaa paikkana oli River Golf Nokialla, jossa kaikki pelasi todella hienosti ja siitä iso kiitos heille.

Normaali kierroksen lisäksi kilpailtiin lähemmäksi lipulle lyöntiä sekä pisimmästä aloituslyönnistä. Kilpailijamäärä oli tippunut puoleen viime vuodesta, mutta se oli tiedossa ajankohdan vuoksi ja siksi ensi vuonna kisat järjestetään elokuussa.

Kilpailun järjestelyissä isona apuna oli Pasi “Rouhis” Rouhiainen, josta iso kiitos hänelle. Pasi ja hänen puolisonsa Marianne Rouhiainen sponssasivat hienot shakerit voittajille lähemmäksi lipulle lyöntiä -kisassa sekä pisimmälle aloituslyönnin tehneille. Siitä myös iso kiitos pariskunnalle. Muista palkinnoista sekä taukovälipalasta vastasi Ilves Ikuisesti ry.

Kilpailun tulokset:

  • Lähimmäksi lippua -kisan voitti Raimo Levula, Harjavalta
  • Pisin aloituslyönti -kisan voitti Pasi “Rouhis” Rouhiainen, Nokia
  • Golf-kisan tulokset:

Arvonnassa onni suosi Mikko Soranummea, joten kaikille oikein paljon onnea.

Palkintoina shakereitten lisäksi oli hieno kiertopokaali, aitiovierailu Ilveksen kotiotteluun Hakametsään, Vip-lippu Tammelaan, jääkiekko- ja jalkapallo-otteluun lippu sekä hieno Ilves Ikuisesti lippis. Nämä muut palkinnot sponsoroi Ilves Ikuisesti ry.

2016 kisan voittaja Tiina Heikkilä sekä 2017 kisan voittaja Marianne Rouhiainen ovat nyt saaneet rinnalleen ensimmäisen miespuolisen golf-kisan voittajan.

Kiitoksia palkintokolmikon lisäksi Mikko Soranummi, Kai Kärkölä, Tiina Heikkilä, Kari Saksanen sekä Hannu Meskanen osallistumisesta hienoon kisaan.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry