Ilves Ikuisesti ry 25.-26.1.2020 SaiPa – Ilves vieraspelissä Tallinnassa

Hotellimme sijaitsee vanhan kaupungin tuntumassa ja vain 80-metrin päässä satamasta. Hestia Hotel Seaport on siisti kolmen tähden hotelli.

MATKAPAKETTI:

Matkapakettiimme kuuluu majoitus 2h-huoneessa sekä hyvät paikat hallin pitkältä sivulta toisesta kerroksesta riviltä 3-ylöspäin. Paikat sijaitsevat B1-katsomossa. Matka toteutetaan Saarikoski Travels matkatoimiston räätälöimänä. Kuitenkin tämän paketin yhteyteen saimme sovittua, että käytämme pääyhteistyökumppanimme Atro Vuolle Oy:n kalustoa. Matkalaisia on nyt lähdössä 98-jäsentämme ja yhtään enempää emme matkallemme voi enää mukaan ottaa lähtijöitä. Linja-autot ovat koko ajan mukanamme ja näin pääsemme myös mukavasti hallille sekä pelin jälkeen hotellille takaisin hallilta.Laivamme on tällä matkalla Tallink M/S Megastar ja matkalaisille on varattu matkat mennen tullen kansipaikoin. Matka lyhyen keston vuoksi emme varanneet ruokailuita, emmekä hyttejä tähän pakettiin.

MATKAPAKETTIIN SISÄLTYY SEURAAVAA:-Bussi kuljetukset Atro Vuolle Oy:n linja-autoilla (autot mukana koko matkan) -Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki (kansipaikoin) -Hotellimajoittuminen Tallinnassa hotelli Hestia Seaport:ssa (2h-Standard huoneissa tai 1h-huoneissa ) -Lippu otteluun B1 pitkänsivun katsomoon -Aamiainen hotellissa -Saarikoski Travelsin matkanjohtajan palvelut matkakohteessa -Marginaalivero
Hotelissa on myös hieno saunaosasto,josta näköalat ovat komeat.

Ilves Ikuisesti ry toivottaa kaikki matkan varanneet tervetulleeksi matkallemme. Matka on loppuunvarattu (104 matkalaista), joten paikkoja ei ole enää vapaana. Marko Isomustajärvi toimii bussi no:1 matkan vetäjänä sekä Pauli Keipilä bussi no:2

Lisätiedustelut ilvesikuisesti@gmail.com

Olemme hyvin pahoillamme pääyhteistyökumppanillemme Viking Linelle, koska joudumme tämän matkan tekemään eri laivayhtiöllä.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry