Ilves Ikuisesti ry kauden 2019-2020 avausvieraspelimatka Raumalle Lukko – Ilves otteluun 14.9.19

14.09.2019 lauantaina alkoi odotettu vieraspelimatkojen avausmatka Raumalle. Kello 12:00 matkalaisista suurin osa aloitti matkanteon ravintola Paja Baarista hotelli Tornista. Ravintolapäällikkö Etta Sinisalo oli loihtinut jälleen loistavan aloitustarjouksen ryhmäläisille ja niinpä pääsimmekin herkkujen ääreen -50% alennuksella. Mukavasti parituntinen vierähti Paja Baarissa ja siitä iso kiitos Etalle.

Varsinainen matka alkoi Torni hotellin edestä kello 14:00. Sorvan pysäkiltä Nokialta tuli muutama matkalainen vielä kyytii ja yhteinen matkamme alkoi. Matkan varrella Marko Isomustajärvi huomio yhdistyksen osalta yhdistyksen sihteeriä Pauli Keipilää, joka 12.09.2019 oli täyttänyt 60-vuotta. Samalla Marko jakoi myös palkinnon EM-Reiskahöntsy joukkueemme 2019 parhaalle pelaajalle Hannu Rusuvuorelle.

Totuttuun tapaan jokainen matkalainen sai myös herkullisen Hakasen leipomon sämpylän nautittavakseen. Matkanjohtajana tällä matkalla toimi Pauli ja kuljettajanamme Harri Peltomäki Atro Vuolle Oy:n yhden pääyhteistyökumppanimme linja-autolla. Mennen tullen pysähdyimme myös tauolla Huittisissa härkäpakarilla, jossa menomatkalla yhteiskuva myös otettiin.
Raumalla meitä oli vastassa 1985 vuoden Ilveksen suomen mestari #27 Jari Neuvonen yhdistyksemme jäsenen Tomi Rastion kanssa. Tomi oli tämän mahdollisuuden järjestäjä ja Jarihan vieraili jo keväällä aitiossamme Raumalla mistä käsin silloin pelin katsoimme. Oli hieno tavata jälleen vanhoja mestareita sekä monia muitakin tuttuja Rauman hallissa.

Itse peli oli jännä ja tiukka. Kahden maalin takaa ajo tuotti tuloksen ja pääsimme tasoihin. Kuitenkin kolmas erä kääntyi meitä vastaan ja loppulukemat 4-2 jättivät pisteet Raumalle. Matka oli kokonaisuudessaan erittäin mukava jälleen kerran. Oli todella hieno nyt ilman matkanjohtajan vetovastuuta olla mukana matkassa loistavien jäseniemme kanssa.

Seuraava vieraspelimatkamme 05.10.2019 Jyväskylään ja sinne toivotan tervetulleeksi mahdollisimman paljon yhdistyksemme jäseniä.

Terveisin Marko Isomustajärvi

Kuvat: Marko Isomustajärvi sekä Tomi Rastio

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry