Ilves Ikuisesti ry ja ulkomaanmatkojen järjestäminen

Emme ole matkatoimisto, emmekä TOIMI ulkomaanmatkojemme järjestäjänä. Käytämme SAARIKOSKI TRAVELSia urheilumatkojemme järjestäjänä ulkomaille ja näin ollen kaikki menee lainmukaisesti. Me järjestämme mahdollisuuden jäsenillemme, mutta matkan toteuttaa matkatoimisto.

 

Saarikoski Travels räätälöi matkapaketit meille. Räätälöidessään matkat meille heiltä tulee koko paketti kerralla hintoineen meille. Paketti sisältää kaiken matkaa koskevan kuten linja-autot kuljettajineen, majoitukset ja henkilön, joka kohteessa hoitaa kaikki järjestelyt. Näin toimimme esimerkiksi Tallinnan matkalla sekä EM 2020 Pietarin jalkapallomatkalla.

Itse toimin meidän edustajana tai joku muu mikäli itse olen estynyt lähtemästä matkalle. Näin ollen toimin meidän ryhmämme matkan vetäjänä, kuten joukkueissa joukkueenjohtajat toimivat. Olemme lisäksi voittoa tavoittelematon yhdistys, joka ei matkoilla tee voittoa.

 

Tämä selvennykseksi nyt niille, jotka ovat olleet epätietoisia. Kotisivuillamme ja Facebook sivuilla jos olen/olemme käyttäneet sanaa järjestää ei voi näin ollen mielestäni väärin ymmärtää. Järjestää matkoja voimme, mutta toteutus tehdään aina oikeaoppisesti eli matkatoimistojen kautta.

Kiitos ja terveisin Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry