Ilves Ikuisesti ry oli mukana Ilves-päivässä Särkänniemessä 22.8.

Ilves Ry:n, Ilves Edustus Oy:n sekä Ilves Hockey Oy:n järjestämää Ilves-iltaa vietettiin tänään poutapilvisessä kesäsäässä Särkänniemen huvipuistossa.

Ilves Ikuisesti ry oli myös paikalla omalla osastolla ja osastollamme oli tarjolla tuotteitamme. Osastollamme piipahti myös tulevan Liiga-kauden kummipelaajamme Mark Flood ja hän oli äärimmäisen kiitollinen ollessaan yhdistyksemme kummipelaaja.

Paikalla oli huimat yli 10 000 keltavihreää kannattajaa hakemassa nimikirjoituksia sekä ottamassa yhteiskuvia idoleiltaan nurmella sekä jäällä, koska paikalla oli sekä Ilveksen Veikkausliiga– ja Liiga-joukkueet kokonaisuudessaan.

Yhdistyksemme toimihenkilöitä pääsi niin haastateltavaksi kuin haastatteluun. Sihteerimme Mika Laakso kävi kertoilemassa tarinaa Radio Fun Tampereen Valtteri Kujansuulle suoraan radio-lähetykseen sekä yhdistyksemme puheenjohtaja ja perustaja Marko Isomustajärven kanssa tapahtuma-lavalla Ilves-päivän juontajan Jussi Kankaanpään haastattelussa kertoilemassa yhdistyksestämme enemmän. Yhdistyksemme video-taiteilija sekä Twitter- & Instagram-päivittäjä Matias Lahtinen haastatteli Ilveksen tulevan kauden kapteenia Eemeli Suomea odotuksista tulevasta kaudesta.

Kuten yllä olevasta kävijä-määrästä voi todeta tällaiselle tapahtumalle oli kysyntää.

Toivottavasti tulevaisuudessa myös järjestetään vastaava tapahtuma.

 

Kiitos kaikille yhdistyksen jäsenille jotka olitte auttamassa osastollamme yllämainittujen lisäksi. Eli Timo ja Pirjo Ervast, Pertti Muikkku, Christiina Kivisalo, Mikko Eronen, Harri Holm, Minna Kekkonen, Jouni Kyröläinen sekä varapuheenjohtajamme Pauli Keipilä. Myös iso kiitos lipunmyynnissä olleille Anne Haanpäälle ja Antti Rinteelle.

 

Katso tunnelma-kuvat alta (kuvat Matias Lahtinen & Marko Isomustajärvi):

 

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry