Ilves Ikuisesti ry lahjoittaa hyväntekeväisyytenä 50 lippua Ilveksen kotiotteluun

Ilves Ikuisesti ry tarjoaa 25 perheen äidille tai isälle mahdollisuuden mennä yhden lapsen kanssa katsomaan Ilveksen peliä. 

Pienituloisilla perheillä tai työttömillä ei ole mahdollista nähdä, kuin harvoin Ilveksen peli Hakametsässä ja Ilves Ikuisesti haluaa nyt 25-perhettä ilahduttaa kahdella lipulla. Tällä lahjoituksella mahdollistetaan muutamaa kohderyhmään kuuluuvaa pääsemään katsomaan suosikkijoukkueen kotipeliä.

Nyt yritämme ilahduttaa ja auttaa juuri näitä perheitä jakamalla kaksi lippua perhettä kohden yllämainittuun peliin. Mikäli tunnet, että kuulut tähän ryhmään perheesi kanssa, niin lähetä sähköpostiimme perustelut, miksi juuri sinä ja lapsesi tarvitsette liput. Sähköpostimme on ilvesikuisesti@gmail.com

Ottelu, johon lippuja jaetaan, on huippupeli ILVES-HIFK keskiviikkona 3.10.2018 klo 18:30 alkaen. Lipun saajat julkaisemme syyskuun viimeisellä viikolla ja liput jaetaan ennen ottelua klo 17:15-17:30 jäähallin lipunmyynnin ulkopuolella.

Kevätkaudella tammikuulla yhdistyksemme tekee vastaavanlaisen, toisen hyväntekeväisyystempauksen. Tästä ilmoitetaan myöhemmin loppuvuodesta.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry