Ilves Ikuisesti ry ottelu-isännyyspelien aitioon paikkoja vielä vapaana

Olemme tulevalla Liiga-kaudella tukemassa Ilvestä merkittävällä yhteistyö-sopimuksella (lue tarkemmin sopimuksesta täältä).

Isännöimme kahta ottelua, joista toinen pelataan syyskaudella ja toinen kevätkaudella.

Ensimmäisessä ottelussa Ilvestä vastaan asettuu 19.10. Rauman Lukko ja ottelussa yhdistyksemme pisteet sijaitsee A- ja B-käytävällä. Pisteillä voit käydä liittymässä yhdistyksen jäseneksi ja varmistamassa jäsenetusi Ilveksen tukemiseen, ellet ole tehnyt sitä jo liittymislomakkeen kautta. Tässä ottelussa avauskiekon pudottaa yhdistyksemme jäsen Matias Lahtinen.

Toisessa ottelussa Ilvestä vastaan asettuu 7.3. Helsingin IFK ja ottelussa yhdistyksemme pisteet sijaitsee jälleen A- ja B-käytävällä. Pisteillä voit käydä liittymässä yhdistyksen jäseneksi ja varmistamassa jäsenetusi Ilveksen tukemiseen, ellet ole tehnyt sitä jo liittymislomakkeen kautta. Tässä ottelussa avauskiekon pudottaa yhdistyksemme kunniajäsen ja Ilves-legenda Antti Heikkilä.

Molempiin otteluihin on 19-hengen aitiossa vielä muutama paikka vapaana.

Mikäli kiinnostuit aitiosta katsella keltavihreän joukkueen loistavia otteita, ota yhteyttä sähköpostitse ilveiskuisesti@gmail.com otsikolla otteluisännyysaitio sekä muutamien lisäpelin aitiosta myös tiedustelut sähköpostitse.

Nähdään Hakametsässä!

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry