IV Ilves Ikuisesti ry kiertopokaali kisat golfissa pelattiin Hämeenlinnassa 20.07.2019

Neljännen kerran pelattiin komeasta kiertopokaalista Ilves Ikuisesti jäsenten kesken 20.07.2019 Hämeenlinnassa. Päivä oli lauantai ja ilma helteinen, joten puitteet olivat loistavat yhdellä maamme hienoimmista golf-kentistä.

Kisojen saamiseksi Hämeenlinnaan kiitämme yhdistyksemme jäsentä Vesa Kainulaista, joka totuttuun tapaan osallistui myös kisaan. Kisa pelattiin tasoituksen mukaan, joten kaikilla oli mahdollisuus jälleen komea pytty vuodeksi voittaa kotiin. Ylimääräisenä kisana myös oli lähemmäksi lippua lyönti ja kovassa kunnossa oleva Jorma Hytönen voitti sen.

Itse kisa alkoi kello 13:00 ja lähdöt oli jaettu neljään ryhmään, jossa jokaisessa oli myös neljä pelaajaa. Puolessa välissä pidettiin tauko, jonka aikana pelaajat nauttivat suolapalan kahvin kera yhdistyksen tarjoamana. Ensimmäistä kertaa kisojen järjestämisestä vastaava Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja/perustaja Marko Isomustajärvi ei ollut mukana terveydellisistä syistä. Tiina Heikkilä sekä Jorma Hytönen tuurasivat Markoa ja vetivätkin kisan hienosti läpi. Siitä iso kiitos heille molemmille.

Kisan voitti Mikko Soranummi, toiseksi sijoittui Jorma Hytönen ja kolmanneksi Vesa Kainulainen. Tänä vuona oli kilpailemassa 16:sta jäsentämme, joista naisia neljä. Kiitämme kaikkia osallistujia oikein paljon mukana olosta. Ensi vuonna kisaillaan jälleen ja jospa silloin kisailijoita olisi jo kakkosella alkava osallistuja-määrä mukana. Kiitämme palkintoja sponsoroivia eli Ilves Ikuisesti ry, Pasi ja Marianne Rouhiainen sekä Viking Line.

Kiertopokaali viedään yhteistyökumppanillemme Pokaali Pojat nimilaatan kiinnitykseen ja se onkin jo neljäs laatta neljän vuoden aikana. Eli kertaakaan kukaan ei ole kahta kertaa peräkkäin vienyt kisan voittoa. Alla kaikkien kisojen voittajat nimettynä sekä kisapaikka:

2016 (12.6) Ruotula Tammer-Golf Tiina Heikkilä

2017 (3.6) Nokia River (Rock) Marianne Rouhiainen

2018 (17.6) Nokia River Pasi Rouhiainen

2019 (20.7) Hämeenlinna Linna-Golf Mikko Soranummi

Kiitoksia vielä kerran kaikille osallistujille 

Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry