Ilves Ikuisesti ry järjestää matkan Suomen Cupin loppuotteluun saarelle 15.6.19

Ilves on viimeksi pelannut Suomen Cupin loppuottelussa 1990, jolloin voiton merkeissä myös pyttyä nosteltiin. Tänä vuona olemme kauan odotetussa Cupissa neljännen kerran finaalin merkeissä mukana, joten 29-vuoden odotuksen jälkeen on pytyn aika palata kotiin.

Aikaisemmilla kerroilla olemme olleet kolmesti finaalissa, joista kaksi on päättynyt Ilveksen juhliin ja niihin myös nyt uskomme. Maarianhaminahan on tuttu paikka jo yhdistyksemme jäsenille, sillä siellä olemme olleet joka kesä toimintamme aikana yhden tai kaksi kertaa ja perinne jatkuu myös tänä kesänä. Elokuun jo loppuunvaratun matkan lisäksi (46-henkeä) teemme nyt Cupin loppuotteluun matkan, jonka toivomme jäseniämme ja heidän perheenjäseniä kiinnostavan. Tällä hetkellä paikkoja ei ole vapaana matkalle, eli mikäli Maarianhaminan reissu houkuttelee ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ilvesikuisesti@gmail.com otsikolla Maarianhaminan matka ja saat tiedon peuutus-paikoista!

Matkan teemme Atro Vuolteen linja-autolla, joka lähtijämäärästä riippuen on iso tai pieni linja-auto. Laivayhtiönä käytämme Vikingiä ja paikan päällä istumme istumakatsomossa. Tästä matkasta saa tuttuun tapaan bonusta seuraaville normaaleille vieraspelimatkoillemme sillä tämä luetaan erikoismatkoihin. Lähde kanssamme kauniille saarelle kannustamaan Ilves Cupin mestariksi. Samalla Ilveksen voittaessa mestaruuden on eurokentät myös ensikaudeksi varmistettu.

Matkan hinta on 150,00€, joka sisältää seuraavaa:

  • Kuljetuksen linja-auton ollessa koko matkan mukanamme
  • Menomatkalla hyttipaikan 4-hengen hytissä Turku-Maarianhamina
  • Istumalipun otteluun (halutessaan samalla lipulla voi jäädä fanikatsomoon)
  • Paluumatkalla hyttipaikan 2-hengen hytissä Maarianhamina-Helsinki

Lisähinnasta mahdollisuus saada ikkunallinen hytti, aamiaiset (myös erikoisaamiainen) sekä menomatkalle myös lounas. Lähtö on vanhalta kirkolta 15.6.2019 lauantaina kello 05:00 ja paluu samaan paikkaan 16.06.2019 sunnuntaina noin 13:30. Ajamme Lempäälän moottoritien kautta ja palaamme samaa reittiä tosin Helsinkin suunnasta mihinkä paluu on.

Lisähinnat:

  • Aamiainen 11,00€ suunta
  • Erikoisaamiainen 18,00€ suunta
  • Lounas 26,00€ menomatka
  • Halutessasi 1h-hytin tai ikkunallisen, niin viestikenttään ilmoittautumiskaavakkeeseen kysely niin otan yhteyden kysyjään ja kerron hinnat.

Maksamalla ilmoittautumisen yhteydessä matkan yhdistyksen tilille FI29 5732 0920 1287 29 viitteellä Maarianhaminan matka 15.6 varmistat paikkasi matkalla. Lisähinnat laskutetaan erikseen kesäkuun alussa.

Terveisin

Erikoismatkojemme vetäjä Marko Isomustajärvi

 

Ilmoittaudu alta matkalle mukaan:

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

 

Käytämme Viking Linen sekä Silja Linen tekemää koko matkan räätälöintiä lisänä Atro Vuolteen kuljettamana, joten noudatamme virallisia sääntöjä emme ole omatoimimatkalla. Menomatka taittuu Siljalla ja paluu Vikingillä.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry