Ilves Ikuisesti ry mukana ensimmäistä kertaa Likkojen lenkillä 18.5.19

Ilves Ikuisesti ry on monessa mukana ja eilen oli vuorossa Likkojen lenkkiAlla mukana olleiden lähettämiä kuvia kerättynä kiitoksena kaikille osallistujille sekä huoltojoukoille. Meillähän oli omat huoltojoukot omalla vitriinillä hienossa paikassa, jossa myös lihashuoltoa oli saatavilla yhteistyökumppanimme hieronta- ja terveyspiste Mankelin johdosta.

Tunnelma Ratinanniemessä oli kuuma ja lenkkeilijöitä oli tullut 5500 kappaletta. Viihdettä tarjosivat Tampereen Teatterin Poikabändi, Anssi Kela kuin myös Samuli Edelmann Orkestra Suora Lähetyksen kera. Yhdistyksemme yhteistyökumppaneihin kuuluva Tampereen Urheiluhierojakoulu oli myös pistänyt tapahtuma-alueelle oman pisteensä. Kelan keikan aikana yhdistyksemme naiset pääsi toivomaan hänen Ilves-biisiä, jonka ansiosta naiset saivat myös näkyvyyttä video-tauluilla.

Yhdistyksemme saa myös lehti-näkyvyyttä tulevaisuudessa kun Soveltavan Liikunnan ry teki meistä jutun päivän tiimellyksesssä.

Isot kiitokset puuhanaisille Ellulle ja Minnalle sekä kaikille mukana olijoille sekä huoltopisteelle ja kaikille sponsoreille, joita olivat seuraavat: EPSE,VISURA,INSINÖÖRITOIMISTO JUSSI HAAVISTO OY, MANKELI, #55 ANTTI HEIKKILÄ SEKÄ ILVES IKUISESTI RY.

Mikäli haluat tulla ensi vuonna lenkille mukaan keltavihreässä seurassa tuomaan Ilves-väriä ympäri Tamperetta, liity mukaan yhdistykseen täältä!

Tsekkaa alta tunnelmat eilisestä aurinkoisesta lenkistä:

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry