Kausikortit 2019 Tammelaan nyt tilattavissa!

Kauden 2019 Ilveksen edustuksen jalkapallokausikortit ovat nyt tilattavissa jäsenetuhintaan. Yhdistyksemme haluaa olla Ilveksen mukana ja joukkueita tukemassa kaikissa lajeissa vuonna 2019. Siksi olemme – hyvissä ajoin – sopineet Ilveksen edustusjalkapallojoukkueen kanssa asiasta.

Sopimus tuo totuttuun tapaan etuja yhdistyksemme jäsenille vuonna 2019 sekä näiden lisäksi myös näkyvyyttä yhdistykselle. Avaamme nyt pelin tarjoamalla kausikortin alla olevaan hintaan vain jäsenillemme!

Myös viime vuonna kauttamme kausikortin tilanneet voivat uusia tilauksen ja varata vakipaikkansa. Tilatessasi kausikortin toimitamme sen kotiosoitteeseesi. Arvioitu toimitusaika on tammikuussa 2019.

 

Lisää ylläolevaan hintaan postituskulut +2€ ja suorita maksu viikon sisään tilauksesta tilillemme FI29 5732 0920 1287 29 viestillä Ilves jalkapallon kausikortti 2019.

Kirsikkana kakun päälle tarjoamme vielä kaikille 15.11.2018 mennessä kausikortin tilanneille jäsenille lipun Ilveksen jääkiekon kotiotteluun (ei paikallispelit). Lipun voi – kausikorttimaksun suoritettuaan – noutaa Hakametsästä ennen ottelua.

Kiitämme Ilves edustuksen Ari Ruoholahtea oikein paljon mahdollisuudesta olla mukananne kaudella 2019!

Tervetuloa kaudella 2019 Ilves Ikuisesti ry:n matkassa Tammelaan kannustamaan Ilvestä.

 

Tee kausikorttitilaus alla olevalla lomakkeella:

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry