Toimistolle ja sassiin – torttukahveet ja pelilippuja jaossa 26.11.2018!

26.11.2018 Ilves Ikuisesti ry tarjoaa viidellekymmenelle ensimmäiselle (50) joulutorttukahvit Ylöjärven toimistolla. Tämän lisäksi edellä mainitut 50 ensimmäistä saavat ottelulipun Ilves Ikuisesti ry:ltä joululahjana. Lippuja annetaan yksi henkilöä kohden, ei siis kaverille tai muille jäsenille kotiin vietäväksi.

Liput olemme itse ostaneet tukeaksemme Ilves Hockey Oy:tä ja samalla osoittaaksemme jäsenillemme, kuinka tärkeitä he ovat meille. Olemme yhdistys, jolle Ilveksen tukeminen on kaikista tärkein asia. Tämän lisäksi pyrimme huomioimaan jäsenemme läpi vuoden erilaisilla tapahtumilla, arvonnoilla, tämän tapahtuman kaltaisilla joulutervehdyksillä ja monella muulla tavalla.

Tulevaisuuden haaveenamme on jouluaterian tarjoaminen mahdollisimman monelle jäsenellemme. Tämä kuitenkin vaatii vielä lisää resursseja yhdistyksellemme. Tällä hetkellä se ei vielä ole mahdollista, mutta ehkäpä jo muutaman vuoden sisään sekin toteutetaan.

Tervetuloa siis toimistollemme 26.11.2018 klo 11-15,  osoitteeseen Asemantie 2, Ylöjärvi. Paikalla toimistolla ovat Marko Isomustajärvi sekä Pauli Keipilä

Terveisin,

Marko Isomustajärvi ja Pauli Keipilä

 

P.S. Naisjoukkueen tukemiseen tarkoitettuja joulukalentereita on silloin myös toimistolla myynnissä.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry