Kiekkokauden päättäjäiset sekä MM-lätkää Ravintola Hookissa 10.5.

Ilves Ikuisesti tulee järjestämään kiekkokauden päättäjäiset ravintola Hookissa 10.05.2019 kehräsaaressa. Päivä on perjantai ja samana päivänä alkaa MM-kisat. Suomen ottelu alkaa kello 17:15 ja seuraamme sen siellä. Totuttuun tapaan meillä on yksityistilaisuus eli yhdistyksen ulkopuoliset eivät voi osallistua päättäjäisiin!

Tavoitteena olisi saada kaksi vierailijaa, eli legendan sekä puolivälieriin päättyneen 2018-2019 kauden pelaajaa paikalle, jos heidän aikataulunsa antaa myöden. Heitä ensimmäisellä erätauolla haastattelisi Mika Laakso.

Ohjelmassa olisi myös arpajaiset ja päävoittona Granan/Topi Teiskon lahjoittama sadesuihkusetti, lisäksi myös useampi hyvä arpajaispalkinto arvotaan

Ruokailun saamme jälleen ravintoloitsija Juha Vuoriolta hyvät edut eli -20% listahinnoista sekä juomista räätälöity tarjous, joka on ennakkoon 5,00€ kappale maksimissaan 2-henkeä kohden. Eli juomiin myydään samalla kun maksatte osallistumismaksun juomaliput ja ne pitää etukäteen myös maksaa.(siis 2 juomaa, jotka ovat ennalta mainittu Facebook-ryhmässämme).

Paikalle mahtuu vain 70:ntä nopeinta, joten ilmoittaudu mukaan tapahtumaan alla olevan ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Tämän hetkisten tietojen mukaan tapahtuma on loppuunvarattu.

Tarjoamme alkumaljat kaikille ja yhden arvan arpajaisiin. Tilaisuuden hinta 10,00€ ja sisältää yllä mainitun alkumaljaa ja yhden arvan. Tilaisuus alkaa kello 17:00 ja päättyy kello 21:00. Lapset vanhempien seurassa veloituksetta. Ei sisällä alkumaljaa eikä arpaa.

Maksamalla ilmoittautumisen yhteydessä pankkitilillemme FI29 5732 0920 1287 29 viestillä HOOK PÄÄTÄJÄISET osallistumismaksun sekä mahdolliset juomakupongit varmistat pääsysi upeaan tapahtumaan mukaan.

Toimi siis pian ja liity joukkoon riemuisaan ja saat tiedon ensimmäisenä kun paikkoja vapautuu!

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry