Ilves Ikuisesti ry jälleen mukana Reiskahöntsyn MM-kisoissa

16-17.3.2019 pelattiin REISKAHÖNTSYN MM-KISAT, joissa Ilves Ikuisesti ry oli jo neljättä kertaa peräkkäin mukana. Osallistuimme kisoihin ensimmäistä kertaa vuonna 2016. Silloin yhdistystä ei vielä ollut, vaan olimme mukana Facebook-ryhmämme joukkueella. Vuodesta 2017 alkaen olemme osallistuneet yhdistyksemme joukkueella. Aivan alusta asti emme ole olleet mukana sillä ensimmäiset MM-kisat järjestettiin jo vuonna 2012.

Kisoihin oli ilmoittautunut tänä vuonna ennätysmäärä joukkueita (21) ja lohkoja oli neljä, joista kolme oli viiden joukkueen ja yksi kuuden joukkueen lohkoa. Pelasimme tuossa kuuden joukkueen lohkossa. Lohkoista vain voittajat menivät jatkoon. Ilves Ikuisesti ry:n joukkueen maalin suulle oli palannut ensimmäisen eli 2016 vuoden maalivahti Hannu Ruusuvuori, joka palkittiinkin joukkueen parhaana pelaajana. Palkinnoksi Hannu tulee saamaan kesällä Pokaalipoikien valmistaman lautasen.

Muuten joukkue oli kasattu jääkiekkolegendoista (Jari Multanen, Antti Heikkilä, Tommi Manner), jalkapallouransa Ilveksen varakapteenina pronssimitaliin lopettaneesta Marco Matronesta sekä vireästä joukosta josta löytyi sekä kokemusta että nuoruuden intoa . Jääkiekkolegendoille mitalit olivat tuttuja ja niitä heidän hyllyköistänsä löytyi. Näistä esimerkkinä vuosi 1985 ja Antti Heikkilän viimeisin Ilveksen kultamitali. Höntsyjoukkueen tavoitteena oli hyvät pelit ja se toteutui hienosti.

Katsomosta löytyi useita fanejamme kuten Terttu, nuori Rottweiler-pentu. Vuonna 2016 joukkueessamme pelannut Klaus Pesonen oli myös paikalla. Ja paikalla oli myös Pipsa, jolta saimme maistuvat Tampereen jäätelötehtaan jäätelöt puoliajalla. Kisoissa oli tiukkoja ja myös kovaotteisia pelejä, jotka vaativat veronsa. Puolustuksestamme Jukka Rajala joutui jättämään sunnuntain ensimmäisen pelin jälkeen kisat kesken.

Kisojen legenda Harri Holli oli luovuttanut vetovastuun Ilves ry:lle. Heiltä vetovastuussa oli Jouko Rautanen, joka selviytyi tehtävästä loistavasti. Mainittakoon vielä kuuluttajan tehtävät upeasti hoitanut Tammelan kultakurkku Lasse Toiva. Oli hienoa olla mukana kisoissa ja ensi vuonna jälleen nähdään.

Miesten kultaa vei Atalan Ilves ja naisten mestaruuden otti Hockey Cats. Ilves Ikuisesti ry onnittelee mestareita! Ilves Ikuisesti ry sijoittui epävirallisesti turnauksen 15. sijalle. Alla joukkueemme pelaajat, ottelut sekä tilastot.

JOUKKUE:

Maalivahti: Hannu Ruusuvuori

Puolustajat: Marco Matrone (C), Kimmo Moisio, Jukka Rajala, Petri Jalonen, Marko Mäkinen ja Jussi-Pekka Iso-Jussila.

Hyökkääjät: Antti Heikkilä (A), Juha Ristimäki, Jari Neuvonen, Jarkko Härkki, Petri Ranta-Penttilä, Mikko Soranummi, Eetu Mäkinen, Antti Rinne ja Mikko Viljakka.

Kärki: Juha Vuorinen ja Tommi Manner.

GM: Marko Isomustajärvi

OTTELUT:

Team X-Ilves Ikuisesti 0-3, Ilves Ikuisesti-Team Koulukatu 2-3, Ilves Ikuisesti-Olvi 0-3, Ilves Ikuisesti-Santamonttu 0-4 sekä FC Python-Ilves Ikuisesti 4-2

JOUKKUEEN PISTEPÖRSSI:

1) Juha Vuorinen 2+1=3
2) Jarkko Härkki 2+0=2
3) Antti Rinne 1+1=2
4) Tommi Manner 0+2=2
Jari Multanen 0+2=2
6) Mikko Viljakka 1+0=1
Eetu Mäkinen 1+0=1
8) Juha Ristimäki 0+1=1

Lopulliset pisteemme olivat 2 ja maaliero 7-14

Kiitoksia oikein paljon koko joukkueellemme, Ilves ry:lle turnauksen järjestämisestä sekä kuuluttaja Lasse Toivalle.

Terveisin

Marko Isomustajärvi

Kuvat: Pauli Keipilä ja Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry