PITKÄ ODOTUS PALKITTIIN – ILVES IKUISESTI 3.10.2020 NORDIKSELLA

Lähes seitsemän kuukautta oli siitä aikaa, kun viimeksi olimme olleet vieraspelimatkalla jääkiekkojoukkuettamme kannustamassa. Vihdoinkin lauantaina 3.10.2020 oli odotus päättynyt ja pääsimme matkaamaan IFK:n petoluolaan. Mukanamme oli noin 40 Ilves Ikuisesti jäsentä, jotka hyvällä fiiliksellä matkaan lähtivät ja vielä paremmalla palasivat Tampereelle.

Matka alkoi lauantaiseen tapaan hotelli Tornin Paja Barista, jossa Etta Sinisalo oli meitä vastassa. Etta on Pajan ravintolapäällikkö ja hän oli jälleen loistavat alennukset meille loihtinut. Koska itse tulin vasta kello 13:00 aikoihin, oli meidän osaltamme Joutsin Minna vastaanottamassa jäseniämme Etan kanssa. Matkalaiset suuntasivat jo kello 11:30 Pajaan ja linja-auto kohti Nordista lähti 13:30.

Autossa oli totuttuun tapaan pientä ohjelmaa ja koronatilanteesta johtuen emme ottaneet bussia täyteen. Suojamaskeja oli tarjolla sekä käsidesiä saatavilla koko matkan ajan ja pienen maskottimme olimme myös suojanneet auton ikkunalle suojamaskilla. Maskottihan on Riitta Sirenin kutoma komea pikkuinen Ilves-nalle. Matkan varrelta kyytiläisiä tuli vielä mukaan ja Hesan hallille saavuimme jo kello 16:00.

Järjestelyt IFK:n osalta toimivat hienosti. Ovilla jaettiin maskeja sekä käsidesipaikkoja oli riittävästi tarjolla. Itse ottelu oli IFK:n hallintaa mutta Dostal oli kuin jäävuori ja torjui lähes kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Lisäksi puolustuspelin kautta Ilves puudutti IFK:n ja komeilla vastahyökkäyksillä ratkaisi pelin. Niinpä lähdimmekin kotiin kolme pistettä rikkaampana voittaen pelin 1-3.

Itse hallissa tunnelma oli vaisu väkimäärästä johtuen ja väitänpä, että Ilves katsomot niin seisomafanikatsomo, kun meidän katsomo oli se äänekkäin porukka. Ottelun jälkeen myös valmennus komeasti morjensti faneja pukusuojaan mennessä. Kokonaisuutena Ilveksen kahdesta ensimmäisestä pelistä voi antaa kiitettävän arvosanaksi. Maalissa Dostal on itse muuri ja koko joukkue on pelannut todella hienosti puolustaen omaa maaliaan. Voikin sanoa, että siihen mihin keväällä jäimme, olemme nyt jatkaneet. Tapahtuipa NHL-miehiemme osalta mitä tahansa uskon, että Ilves tulee 2020-2021 kaudella olemaan pitkästä aikaa myös mitalipeleissä.

Kiitoksia kaikille matkallamme olleille oikein paljon. Isot kiitokset myös IFK:n toimisto Marjo Kuhta, Paja Bar/ Etta Sinisalo sekä tutuksi tullut loistava kuljettajamme Harri Peltomäki / Atro Vuolle Oy ja apunani toiminut Minna Joutsi. Seuraavaksi lokakuun erilaiset vieraspelimatkat ravintola Hookissa sekä marraskuun hotellivieraspelimatkamme Mikkeliin, joka onkin ainut hotellimatka syyskaudella.

Terveisin Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry