Kunniajäsenen kutsu, pöytäjääkiekon mitalipelit sekä Kalpa-Ilves tv:stä 31.10.2020 ravintola HOOK

Ilves Ikuisesti ry piti ikimuistoisen erilaisen vieraspelitapahtuman tutussa paikassa Kehräsaaressa eli ravintola Hookissa lauantaina 31.10.2020. Ohjelmassa oli seitsemännen kunniajäsenemme esittely, pöytälätkän Ilves Ikuisesti mestaruuskisojen mitaliottelut sekä kärkiottelun Kalpa-Ilves seuraaminen.

Astuessamme sisään ravintola Hookin henkilökunta oli pukeutunut merirosvotyylisiin asuihin ja viehättävät tarjoilijat olivatkin hieno näky tilaisuudessamme, jossa palvelu oli jälleen ensiluokkaista. Itse tilaisuuden aloitimme pöytälätkän pronssipelillä Marika VierikkoJukka Toivonen ja tällä kertaa Marika vei pelin jatkoajan jälkeen 4-3. Lasse Toiva, jolla on vuosikymmenien kokemus otteluiden selostuksesta olikin nyt uuden selostuskohteen ympärillä. Tästä hän suoriutui loistavasti, niin pronssi- kuin kultaottelunkin osalta. Itse finaali pelattiin toisella Kalpa-Ilves ottelun erätauolla. Finaalissa vastakkain olivat Petteri Hakanen –  Jukka-Pekka Iso-Jussila. Petteri kesti ennakkosuosikin paineet hyvin ja pokkasi kiertopokaalin – ensimmäistä kertaa yhdistyksen historiassa – vuodeksi selvin numeroin 6-2.

Heti pronssiottelun jälkeen ja ennen finaalia oli aika kutsua seitsemäs kunniajäsen esittelyyn. Ennen tätä yhdistyksen puheenjohtaja Marko Isomustajärvi oli toivottanut noin 40 yhdistyksen jäsentä  tervetulleeksi. Hän toivotti tervetulleeksi myös seuraavat kutsuvieraat, jotka ovat jo entuudestaan Ilves Ikuisesti ry:n kannatusjäseniä sekä jäseniä: Ilves Hockey Oy:n myyntijohtaja Timo Lehtinen, Ilves ry:n puheenjohtaja Kari Pansio sekä Ilves jalkapallo edustuksen toimitusjohtaja Tomi Erola. Näin voidaankin sanoa, että Ilves Ikuisesti ry:llä on hyvinkin arvokkaita jäseniä Ilveksen eri osa-alueilta. Mainittakoon vielä erikseen, että Lasse Toiva haastatteli edellä mainittuja herroja sekä uutta kunniajäsentämme Lasse Oksasta.

Itse kunniajäsen olikin sitten yksi kaikkien aikojen Ilves legenda #14 Lasse ”Oka” Oksanen. Tämä oli hieno hetki ja suuren suuri kunnia yhdistyksellemme saada legenda yhdistyksemme kunniajäseneksi. Olen / olemme hyvin kiitollisia Okalle ja toivotamme hänet oikein paljon tervetulleeksi yhdistyksemme seitsemänneksi kunniajäseneksi. Seuraava kunniajäsen kutsutaan 6-7.3 2021 Jyväskylän vieraspelimatkallamme kunniajäseneksi ja sitten pidämmekin tauon ja aikaisintaan 2023 on seuraava aika kutsua mukaan.

Loistavan illan kruunasi lopullisesti Ilveksen komea 2-3 voitto Kuopiossa. Joukkue näytti, että kuuluu nyt ja tulevaisuudessa maamme huipulle. Näin onkin hieno lopuksi todeta, että keltavihreä aika on palannut kaupunkiimme ja olemme suomen suurimpana seurana myös jääkiekossa maamme ja kaupunkimme huipulla ja näin sen kuuluukin olla. Eli TAMPERE ON KELTA-VIHREÄ!

Lopuksi haluan kiittää kaikkia paikalla olleita jäseniämme, juontajaamme eli hallituksemme jäsentä Lasse Toivaa, kutsuvieraitamme Kari Pansiota, Tomi Erolaa sekä Timo Lehtistä. Minnaa ja pikkuapulaistamme Millaa, seitsemättä kunniajäsentämme Okaa sekä ravintolan henkilökuntaa ja ravintoloitsija Juha Vuoriota oikein paljon tästä illasta.

Tampereella 31.10.2020

Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry