Pyörätuolin käyttäjät kannustamaan Ilvestä Tammelaan 6.5.2017!

 

Tammelan stadionilla lauantaina 6.5.2017 kello 17.00 pelattavaan Veikkausliigan otteluun Ilves-MIFK järjestetään pyörätuolia käyttäville Ilves Ikuisesti facebook-ryhmään kuuluville mahdollisuus päästä otteluun yhdistyksemme tarjoamilla lipuilla. Avustajat pääse aina peliin pyörätuolia käyttävän mukana veloituksetta peliin.

Tässä tempauksessa meillä on käytettävissä 15 lippua pyörätuolin käyttäjille. Kampanjan lippuja pääsee varaamaan, kun on liittynyt Ilves Ikuisesti facebook-ryhmään.

Ryhmästä löytyy asiaa koskeva viestiketju, jonka kommenttiosion kautta voi ilmoittautua halukkaaksi saamaan näitä lippuja.

Haluamme näin mahdollistaa ryhmäämme kuuluvien innokkaiden Ilves-fanien esteettömän pääsyn seuraamaan suosikkijoukkueensa peliä. Heillä ei siihen ole mahdollisuutta Itäpäädyn fanikatsomossa, jonne turvallisuussyistä ei voida pyörätuoleja tuoda.

Liput jaetaan samassa yhteydessä kun kyseisen ottelun Itäpäätyyn varaamamme liputkin, ja tästä lippujen jakoajasta ja paikasta informoidaan tarkemmin lähempänä ottelun ajankohtaa.

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry