Lähde Tammelan Itäpäätyyn kannustamaan Ilvestä!

 

Ilves Ikuisesti ry. haluaa omalta osaltaan olla luomassa Tammelan jalkapallostadionin ainutlaatuista tunnelmaa sen perinteikkään Itäpäädyn kannustusjoukkoja vahvistamalla.

Nyt etsimme jokaiseen Ilveksen kotiotteluun Tammelan stadionille kymmentä Ilves Ikuisesti facebook-ryhmään kuuluvaa henkilöä (ei edellytä yhdistyksemme jäsenyyttä) huutamaan ja kannattamaan Itäpäätyyn kotijoukkuetta.

Yhdistyksemme tarjoaa jokaiselle tähän mukaan lähtevälle lipun, mutta se luonnollisesti edellyttää kannatuspäätyyn menemistä, positiivista, äänekästä ja näkyvää kannustamista koko ottelun ajan Ilves-värisessä vaatetuksessa kuten Itäpäädyssä aina on ollut tapana. Operaatiomme kestää koko kauden ajan.

Toivomme tähän kannustusrinkiin ilmoittautuvan mahdollisimman monta henkilöä mukaan, koska kaikki eivät varmasti joka kerta pääse mukaan. Tämä malli ei tarkoita myöskään sitä, että yksi henkilö välttämättä saa automaattisesti lipun kaikkiin peleihin, vaikka niihin pääsisikin, vaan pyrimme saamaan lipuille myös kierrätystä, jotta mahdollisimman moni pääsisi tätä kannustusta tarjoamaan Ilvekselle.

Mika Laakso tulee vetämään katsomossa tätä kannustusporukkaa. Hän varmistaa,  että kaikki ilmoittautuneet ovat paikalla jajakaa ennen peliä sovitussa paikassa liput. Tarvittaessa Mikan tuuraajana on Jani Ojala.

Marko Isomustajärvi hallinnoi osallistujalistaa eli sitä, kuka lipun mihinkin otteluun saa.

Miten pääsee mukaan?
  • Liity facebook-ryhmään Ilves Ikuisesti, jos et siihen vielä kuulu
  • Merkitse siellä olevan kannustusryhmää koskevan julkaisun kommenttiosioon nimesi
  • Seuraa ryhmässä annettavia ohjeita kannustusoperaation toteuttamiseksi

Yhteinen tavoite #keltavihreäkaupunki!

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry