Terveisiä yhdistyksen vuosikokouksesta 2021

Ilves Ikuisesti ry on pitänyt yhdistyksen vuosikokouksen toimintakaudelta 2020. Yhdistyksen tulos vuodelta 2020 on alijäämäinen, jonka selittää COVID-19 rajoitukset. Rajoitusten vuoksi 2020 vuosi oli yhdistykselle vaikea ja toimintamme oli lähes kokonaisuudessaan stopissa koko vuoden ajan. Yhdistyksen matkat, tapahtumat sekä lipunmyynti jouduttiin melkein kokonaan perumaan. Tämän vuoksi yhdistyksen tuloja olivat jäsenmaksut ja erilaiset yhteistyösopimukset muutamaa matkaa ja tuotemyyntiä lukuun ottamatta.

Ilves Ikuisesti yhdistyksen toiminta ei kuitenkaan hankalasta tilanteesta johtuen heikkene vaan jatkamme matkaa kahta kovemmin eteenpäin. Yhdistyksen puheenjohtaja Marko Iso-Mustajärvi on lainannut yhdistykselle pääomaa ja lisäksi 2021 ja 2022 kauden sopimusten teossa on huomioitu tilanne ja tuettavat kohteet uudestaan. Ilves Ikuisesti ry on yhdistys, joka on perustettu 12.5.2016 ja sen tarkoituksena on mahdollisemman paljon tukea Ilvestä eri lajeissa sekä junioreissa. Lisäksi Ilves Ikuisesti ry on Ilves Hockey Oy:n pienomistaja.

Ilves Ikuisesti yhdistyksen jäsenmäärä oli 2020 vuoden lopussa 602 jäsentä, joista kannatusjäseniä oli 20 ja yhteistyökumppaneita 18. Joukkueista merkittävin yhteistyökumppanimme on Ilves Hockey Oy. Yhteistyöhön Ilves Hockey Oy:n kanssa tulemme myös eniten tulevaisuudessa panostamaan, sillä sen myötä myös 90% jäsenistämme liittyy yhdistykseemme. Juniorit ovat myös tärkeä asia toiminnassamme ja tulevaisuudessa tulemme tukemaan mahdollisuuksien mukaan eri lajien juoniorijoukkueita jaostojen kautta.

2021 vuosikokouksessa valittiin hallituksen varajäseneksi Veikko Virtanen. Veikko, jonka tunnemme parhaiten lempinimeltä Vexi. Vexi on toiminut eri lajien parissa kymmeniä vuosia Ilveksessä. Monet tuntevatkin parhaiten Ilveksen piireissä Vexin naisten jalkapallojoukkueen otteluiden kuuluttajana. Kiitämme oikein paljon Vesa Rantasta, joka toimi varajäsenenä vuoden 2020. Hallituksen varsinaiset jäsenet valitaan seuraavaksi sääntöjen mukaan 2022 vuonna. Hallitus jatkaa siihen asti samassa kokoonpanossa eli puheenjohtajana Marko Iso-Mustajärvi, varapuheenjohtajana Pauli Keipilä, sihteerinä Minna Joutsi sekä varsinaisena jäsenenä Lasse Toiva.

Hallituksen jäsenille tai kenellekään muulle ei yhdistyksessä makseta palkkioita, eikä päivärahoja vaan kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen.

Yhdistyksen tavoitteena on kasvaa jäsenmäärältään yli 1000 jäsenen yhdistykseksi 2025 vuoden loppuun mennessä. Tällä hetkellä jo voidaan todeta, että vastaavanlaisia yhdistyksiä ei maassamme taida juurikaan olla ja siten olemme edelläkävijöitä. Tulevaisuudessa aika näyttää jatkammeko samalla laajalla rintamalla vai erikoistummeko esimerkiksi vain jääkiekkoon. Kuitenkaan tyyliämme emme muuta sekä jatkamme katsomoissa kannustusta samalla linjalla kilpailematta muiden kannatusyhdistyksien kanssa.

 

Tampere 16.6.2021

Marko Iso-Mustajärvi

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja / perustaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry