ILVES IKUISESTI RY JÄRJESTI KAHDEN VIERASPELIMATKAN VIIKONLOPUN

16-18.11.2018 oli viikonloppu, jolta Ilves Ikuisesti ry odotti paljon. Kaksi vieraspelimatkaa, josta toinen suuntautui kotoisaan Hakametsään ja toinen Jyväskylään, jossa myös yövyttiin. Tapahtumana viikonloppu oli hieno, mutta urheilullisesti Ilveksen osalta surkea. Käteen viikonlopusta jäi nolla pistettä. 

Vieraspelimatkat aloitimme tutun yhteistyökumppanin, M/S Tampere -laivan ravintolatiloista herkullisella illallisella. Paikalle oli saapunut noin 20 yhdistyksemme jäsentä, jotka saivat nauttia keittiömestarin loihtimasta illallisesta. Ruokailun jälkeen osa suuntasi taksiyrittäjä Petri Jalosen tilataksilla kohti hallia ja osa omilla autoilla. Peli katsottiin D-katsomossa, jonne olin aikaisemmin tilannut liput Tapparan toimistolta. Pelillisesti koimme jo ensimmäisessä erässä tyrmäyksen, josta emme enää nousseet. Näin pisteet menivät naapurille 3-1 tuloksella, josta heille onnittelut.

Muuten ilta oli oikein onnistunut ja tappiosta huolimatta odotimme jo aamulla alkavaa Jyväskylän matkaa. Olimme varmoja, että palaisimme sieltä pisteet mukana kotiin. Perjantai-illan ruokailusta isot kiitokset yhdelle pääyhteistyökumppanillemme eli M/S Tampereelle ja Juha Lehtiselle. Samassa kiitämme Tapparan toimistoa hyvästä palvelusta, lippujen kotiin lähettämisestä sekä taksi 545 Petri Jalosta kyyditsemisestä.

Lauantaiaamu koitti ja toinen pääyhteistyökumppanimme Hauhon Liikenne Oy saapui sovittuun aikaan Ryydynpohjaan osaa matkalaisista noutamaan. Ari Selinummi oli kuljettajanamme ja matkalaisten saavuttua autoon aloitimme matkan. Ajoimme ensin Vanhalle kirkolle keskustorille hakemaan lisää matkalaisia ja sieltä Hakasen leipomolle noutamaan Sannan tekemät herkulliset sämpylät. Tämän jälkeen suuntasimme Hakametsän jäähallille, josta haimme loput matkalaiset ennen suuntaamista Jyväskylään.

Matka taittui hyvässä ja rennossa tunnelmassa nauttien sämpylöitä ja virvokkeita. Pidimme arpajaiset, illan peliä varten veikattiin avausmaaliaikaa sekä lopputulosta ja pysähdyimme myös matkan varrella Orituvalla viimeisen matkalaisen kyytiin ottamaan. Ennen Jyväskylää poikkesimme vielä tauolla, josta – varhaisesta ajasta huolimatta – suuntasimme suoraan hallille. Kävimme heittämässä matkalla mukanamme olleen radio Funin otteluselostajan, Manu Haapalaisen hallille. Manun jäätyä kyydistämme suuntasimme vierailemaan matkaohjelmassa olleelle Pandan tehtaalle. Sieltä tarttui monelle herkullisia tuliaisia mukaan ja väki olikin hyvillä mielin Pandan vierailustamme.

Hotellille saavuimme kello 14:00 jälkeen ja kirjauduimme sisään. Osa kävi ennen hallille lähtöä ruokailemassa ja osa otti levon kannalta. Hallille lähdimme hyvissä ajoin ennen peliä ja siellä meidät otettiin oikein hyvin vastaan. Jypin toimisto oli jo aikaisemmin lähettänyt minulle B1-katsomon otteluliput ja linja-autopaikkakin oli järjestetty loistavasti aivan sisäänkäyntiovien läheisyyteen. Iso kiitos sekä Jypin toimistolle hienosta yhteistyöstä että myös jäähallin koko henkilökunnalle.

Itse peli oli hyvin tasainen aina kolmannen erän puoleen väliin asti, jonka jälkeen Jyp meni menojaan ja totesimme, että toinen tappio viikonlopun vieraspelimatkoillamme oli totta numeroin 5-2. Olimme tietenkin pettyneitä, mutta emme antaneet sen pilata hyvää iltaamme, vaan osa lähti kaupungille juhlimaan ja osa jäi hotelli Scandicin erittäin hyvään ruokaravintolaan ruokailemaan. Aamun koittaessa kävimme aamupalalla ja puoliltapäivin lähdimme kohti Tamperetta. Hotelli Scandicissa toimi kaikki loistavasti ja henkilökunta oli ammattitaitoista, joten isot kiitokset myös Scandicille.

Matkan varrella palkitsimme Ilveksen ottelulipuilla avausmaaliveikkauskisan voittajan Jari Vainion sekä tulosvetokisan voittajan Liisa Seppäsen, joka oli vahingossa merkannut veikkaamansa tuloksen väärin päin. Hän veikkasi ainoana Jypin voittoa ja tällä vahingossa merkatulla oikealla tuloksella hän voitti myös liput Ilveksen kotiotteluun. Tästä onnitelkaamme tietäjiä oikein paljon!

Poikkesimme Jämsän Nesteellä kahvilla ja päätepysäkillä Tampereella olimme noin kolmen aikaan iltapäivällä. Oikein paljon kiitoksia kaikille matkalaisille sekä kuljettajallemme Ari Selinummelle ja Hauhon Liikenne Oy:lle. Matka oli jälleen kerran loistava ja nyt vain odottelemaan seuraavia yhdistyksemme järjestämiä tapahtumia, jotka jo pian ovatkin. Eli erilainen vieraspelimatka 23.11.2018 TPS-ILVES ravintola Hookissa Kehräsaaressa sekä 1.-2.12.2018 Pikkujouluristeilymme Turku-Tukholma-Turku.

 

Terveisin ja kiittäen,

Marko Isomustajärvi

Matkojen vetäjä

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry