Erilainen vieraspelimatka TPS-Ilves 23.11.2018 Ravintola Hookissa

Noin 25 vannoutunutta Ilves Ikuisesti -fania kokoontui viettämään perjantai-iltaa Ravintola Hookiin hyvän ruoan, juoman ja lätkäviihteen pariin. Illan otteluna katselimme Aurajoen rannoilta lähetettyä TPS-Ilves -kamppailua. Peli oli tasaistä vääntöä, johon Ilves oli “kasannut” itsensä edellisen HPK-ottelun pohjanoteerauksen jälkeen. Oli piristävää katsella, kun merkittävä osa kaksinkamppailuista päättyi Ipan pelaajien voittoon. Asenne joukkueella oli kohdallaan, mutta lopulta TPS:n rutinoitunut joukkue kuitenkin osoitti, miksi mustapaitojen palkkabudjetti on merkittävästi suurempi kuin Ipalla ja korjasi pisteet Aurajoen rannalle 5-3 päättyneestä kamppailusta.

Iloa iltaan toivat Ravintola Hookin erittäin maittavat tarjoilut sekä iloiset ja palvelualttiit tarjoilijat. Hyvästä palvelusta ja erinomaisista ruoista isot kiitokset ravintoloitsija Juha Vuoriolle sekä meitä palvelleelle henkilökunnalle.

Tavanomaiseen tapaan illan aikana  järjestettiin avausmaaliveikkaus sekä ottelun lopputuloksen veikkaus. Avausmaali syntyi Ilveksen Joosen Antosen tekemänä ajassa 5:03. Avausmaaliveikkauksessa lähimmäksi osui Teuvo Kaarela, joka palkittiin kahdella Ilveksen kotiottelulipulla. Ottelun lopputuloksen arvasi lähimmäksi Mika Pitkänen, joka myös sai palkinnoksi kaksi lippua Ilveksen kotiotteluun.

Kiitos erilaiseen vieraspeli-iltaan osallistuneille sekä erityisesti Markolle illan isännöinnistä. Ja nyt jännittämään illan Ilves-Kalpa -ottelua ja sitä, miten komealla tavalla Ipa katkaisee orastavan tappioputkensa Hakametsässä.

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry