EPE HELENIUS ILVES IKUISESTI YHDISTYKSEN KAHDEKSAS KUNNIAJÄSEN

 

Vuodesta 2016 lähtien Ilves Ikuisesti yhdistyksen perustaja, puheenjohtaja Marko Iso-Mustajärvi, halusi ottaa yhdistyksen traditioksi kunniajäsenten kutsumisen yhdistykseen. Ajatus oli kunnioittaa Ilves-legendoja, jääkiekkovaikuttajia, Ilves-taustaisia henkilöitä sekä henkilöitä, jotka ovat kymmeniä vuosia kulkeneet seuraamassa ja kannattamassa joukkuettamme.

Ensimmäisenä kunnian sai Kyllikki Nevala vuonna 2016. Kyllikille Hakametsän käytävät sekä Koulukadun katsomot tulivat tutuiksi kymmenien vuosien ajan ja näin ollen 80-vuotias Kyllikki oli ansaitusti ensimmäinen Ilves Ikuisesti kunniajäsen. Kyllikki nukkui pois 28.05.2022 ja lukuisat Ilves-fanit sekä sadat yhdistyksemme jäsenet jäivät häntä kaipaamaan.

Kyllikin jälkeen on kutsuttu kaiken kaikkiaan seitsemän kunniajäsentä ja 18.10.2022 kahdeksanneksi kunniajäseneksi kutsuttiin musiikkineuvos Kari Epe Helenius.  Epe on tunnettu legenda musiikin parissa, kuten myös Ilveksen. Niin jalkapallon, kuin jääkiekon parissa Epe on tuttu näky katsomoissa.

Kimmo Leinonen pitää puheen Epelle

 

On hieno, että Epe otti kutsun vastaan, kuten kaikki aikaisemminkin kutsutut ja näin ollen saimme yhdistykseemme kovan Ilves-miehen kunniajäseneksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunniakirjan luovutus Nokia Arenan aitiossa, puheenjohtaja Marko I-M & musiikkineuvos Epe Helenius

 

Ilves Ikuisesti kunniajäsenet

  • Kunniajäsen n:o 1, kutsuttu 2016, Kyllikki Nevala
  • Kunniajäsen n:o 2, kutsuttu 2017, Liisa Seppänen
  • Kunniajäsen n:o 3, kutsuttu 2017, Harri ”Hopa” Holli
  • Kunniajäsen n:o 4, kutsuttu 2018, Antti ”Ana” Heikkilä
  • Kunniajäsen n:o 5, kutsuttu 2019, Anne ”Haamu” Haanpää
  • Kunniajäsen n:o 6, kutsuttu 2020, Kimmo Leinonen
  • Kunniajäsen n:o 7, kutsuttu 2020, Lasse ”Oka” Oksanen
  • Kunniajäsen n:o 8, kutsuttu 2022, Kari ”Epe” Helenius

 

Kunniajäsenten listaa katsoessa voi todeta, että Ilves Ikuisesti yhdistys voi olla ylpeä kunniajäsenistään ja kiitollinen, että jokainen on ottanut kutsun vastaan kysyessäni.

 

Teksti ja kuvat

Marko I-M

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry