Ilves Ikuisesti ry vieraili Lahdessa ja sai kanamunat tuliaisiksi paluumatkalle 24.09.2022

Ilves Ikuisesti-matka lähti iloisin mielin Paja Barista hotelli Tornista, jossa väki oli käynyt herkuttelemassa ennen matkaa. Matkalle lähdettiin hotelli Tornin edestä kello 15:40 yhden pysähdyksen taktiikalla ja Lahdessa olimmekin hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totutusti järjestysmiehet toivat liput linja-autollemme ja siirryimme sisälle päänäyttämölle odottamaan pelin alkua. Itse pelillisesti ei nähty suuriakaan ilonaiheita sillä Pelicans vei voiton numeroin 5-1.

Itse pelissä taisi Pelicans maskotti olla se, joka huomion itsellensä käänsi. Puoliajalla kulkien ympäri hallia, tai sanotaanko Lahdessa areenaa, fläppitaulu kädessä, jonka molemmin puolin oli valmentajistamme tekstit eli Jokesta ja Raipesta. Se kumminkin oli pientä siihen verrattuna, että päätti poiketa Ilveksen fanikatsomossa tappiotilanteessa suoraan sanottuna ärsyttämässä Ilves-faneja. Huomattuaan takana äidin sylissä olevan pienen Pelicans-fanin, otti maskotti hänet syliinsä ja jatkoi provosointia. Tämä ja järjestysmiehen puuttuminen asiaan taisi maskotin pelastaa tilanteesta, joka oli räjähdysmäinen. (Kyseistä tapahtumasta on video nähtävissä, jossa maskotti provosoi Ilves faneja somessa)

Hävityn pelin jälkeen siirryttiin totutusti asiallisesti Atro Vuolle Oy:n linja-autoon, joka on yhdistyksemme yhteistyökumppani. Siinä itsenikin ollessa vielä linja-auton ovella, rupesi kanamunia lentelemään autoamme kohti. Auton oven lasit saivat useammankin osuman ja sisäpuolelle lenteli kanamunankuoria sotkien auton etuosan. Tämä oli kiitos Lahtelaisilta vierailustamme ja itse yhdistyksen perustajana sekä puheenjohtajana harkitsen vahvasti, tulemmeko uudelleen keväällä vierailulle. Keväälle on jo Scandic hotelliin tehty varaus ja mm. vip-liput osalle jo varattu peliin, niin odotellaan minkälaisen vastauksen Pelicans toimistolta saan lähettämääni palautteeseen.

Matkailu ei tähän kuitenkaan lopu vaan seuraavaksi lennetään Espanjaan viikon lomalle sekä Malagan peliin ja 22-23.10.2022 Lappeenrantaan, jossa jälleen olemme seuraamassa Ilveksen peliä.

 

PS: Olen saanut pahoittelut Lahden Pelicansilta ja osaltamme ikävä lauantai tapaus mikä Ilves Ikuisesti yhdistystä koski on ok ja keväällä palataan asiaan seuraavan Lahden matkan yhteydessä. Lisäksi toivottivat tsemppiä joukoillemme kauteen, joten hieno asia arvostan todella. Kiitos omasta ja yhdistyksemme puolesta?

Terveisin Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry