Legendaarinen rockin veteraani Sting konsertoi Nokia Areenalla ja Ilves Ikuisesti ry mukana seuraamassa konserttia aitiosta 20.09.2022

Kuka olisi uskonut vielä muutama vuosi sitten Ilves Ikuisesti yhdistyksen järjestävän aitiomahdollisuuden jäsenille Nokia Areenaan ensin Queenin keikalle ja vain pari kuukautta myöhemmin Stingin, jos olisin kertonut sivuillamme veikkaanpa ettei kukaan

 

20.09.2022 se oli kuitenkin tosi, että toistamiseen jo pienen hetken sisällä katselimme aitiossa maailman huipulta olevaa artistia. Nyt vuorossa oli Sting, jota ennen heinäkuussa olimme nähneet Queenin. Näiden maailman huipulta olevien Queen ja tänään Sting osoittaa sen, että Ilves Ikuisesti yhdistys on yhdistys, jonka tavoitteena on myös Ilves lajien ulkopuolta, tuoda jäsenilleen mahdollisuuksia nauttia hetkistä yhdessä myös musiikin, teatterin, matkojen jne. parissa.

 

Loppuunmyydyssä Nokia Areenassa nähtiin hieno ja myös tunteellinen konsertti sillä lämppärinä ennen Stingiä esiintyi erikoisvieras Joe Sumner, joka on Sting eli Gordon Sumnerin poika. Konsertin aikana Joe nähtiin myös isänsä kanssa yhdessä esiintymässä. Itse konsertti alkoi ilmoitettuun aikaan kello 20:45 Message in a Bottle kappaleella. Tiukka puolitoistatuntinen oli Stingin hittejä täynnä lukuun ottamatta Fragile, jota tänään ei kuultu. Kokonaisuutena voidaan sanoa konsertin olleenhyvä, josta uskon jäseniemme myös nauttineen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itse aitiossa jäsenet olivat tilanneet jo valmiiksi Hookin loistavan siipiaterian ja siitä saimmekin nautiskella hyvien juomien kera ennen konsertin alkua. On hieno asia, että Tampere on saanut Euroopan komeimman Areenan, joka mahdollistaa huipputapahtumat kaupungissamme ja siitä täytyy todella olla kiitollisia. Seuraavaksi Ilves Ikuisesti jäseniä nähdään aitiossa jo viikon kuluttua 27.09.2022 Ilves-Kärpät ottelussa.

 

Kiitoksia kaikille mukana olijoille oikein paljon ja tietenkin Stingille

 

Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry