Ilves Ikuisesti ry oli Itävallassa 03.05.2022 todistamassa Ilveksen ensimmäistä otteluvoittoa CHL:ssä

Ilves Ikuisesti teki matkan alppimaisemiin Itävaltaan 02-05.09.2022. Mukana oli 30 yhdistyksen jäsentä ja matkaa voidaan pitää yhtenä kaikkien aikojen yhdistyksen tekemänä matkana. Saarikosken urheilumatkatoimisto oli myös vahvistusta joukkoomme tuonut, sillä apunani matkalla ja teknisenä matkanjohtajana toimi Ville Koistinen. Villen komea jääkiekkoura on kaikkien tiedossa, joten Ilveshenkeä löytyi iso lisä Villen mukana lisää seurueeseemme.

Matkanjohtaja sekä tekninen matkanjohtaja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matka oli räätälöity loistavasti, sillä lennot olivat suorat lennot Pirkkalasta, paikan päällä linja-autokuljetukset sekä liput pieneen halliin istumapaikoille jaettiin etukäteen. Eli kuten sanotaan talokaupassa avaimet käteen periaatteella, mentiin myös tämä matka totuttuun tapaan vastaavalla tavalla.

Matkan aikana pääsimme tutustumaan komeisiin appimaisemiin jo ajomatkalla Itävaltaan, jota Saksan puolelta kertyi noin 150 kilometriä. Itse paikan päällä komea maisema vain lisääntyi ja monien muistoihin jääkin varmasti Salzburgin linna ja sieltä kaupungin yli näkyvä mahtava maisema.  Olutpanimolla käynti, vaikkemme itse valmistuspuolta nähneetkään. Yhteinen illallinen ja hetket, jotka vietimme vanhassa kaupungissa.  Omatoimisia retkiä toteutettiin myös ja Saksan puolella historiallinen kotkanpesä oli kohde, jossa vajaa kymmenkunta. jäsentämme kävi.

Peli oli kuitenkin se, miksi täällä olimme ja lauantaina 03.09.2022 näimme ensimmäisen Ilveksen CHL-voiton ottelussa jatkoajalla. Peli oli vauhdikasta ja Ilvekselle tarjottiin kolmenpisteen voittoa mutta viimeisellä minuutilla Salzburg tuli tasoihin. Jatkoajalla Ikosen komea maali sai sitten noin 400 Ilves-Fania hullaantumaan ja toteamaan “se on siinä”!

Mozartin kotikaupunki oli nähnyt muutaman päivän ajan kelta-vihreän värityksen kaupungin kaduilla ja areenassa, eikä epäselväksi varmasti jäänyt miksi paikalla olimme. Hieno kaupunki, hyvät muistot ja ehkä joskus vielä tänne matkan uudelleen teemme,

Kiitoksia Saarikosken urheilumatkoille / Ville Koistiselle, joka apunani oli, sekä todella hienolle Ilves Ikuisesti matkaseurueen jäsenille. Seuraavaksi jatkamme ulkomaan matkailua Espanjaan 06-13.10.2022

 

Marko

Kuvakoosteen kuvat: Marko ja Mika Havumäki

Yhteinen illallinen
Panimo
Kohta starttaa!

 

 

 

 

 

Kotkanpesän maisemat
Kotkanpesässä portaita riitti
Panimolta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiihkeä ottelu
Maisemia ihailemassa
Kaunis kaupunki

 

 

 

 

 

 

Torielämää

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry