Ilves Ikuisesti yhdeksännen kerran saarella kannustamassa Ilveksen voittoon

Jo perinteiseksi tullut Maarianhaminan matka tehtiin 20.-22.08.2022, jo yhdeksännen kerran kesän 2016 jälkeen. Matkalle lähdettiin aamuvarhain vanhalta kirkolta ja ajeltiin Turun satamaan. Terminaalissa meille oli oma paikka nimikyltein varattu, josta oli kätevä jakaa maihinnousukortit matkalaisille. Saarelle päästyämme kirjauduimme hotelliin, joka oli tutuksi tullut meille edellisiltä reissuilta. Hotel Park henkilökuntineen toivotti meidät jälleen tervetulleeksi ja kaikki oli valmista Maarianhaminassa oloamme varten.

 

 

 

 

 

Päivän ohjelmaan osalla kuului golf-kierros ja osalla kaupungin ruokaravintoloihin tutustuminen. Illalla oli hotellin tuttu oma pub suosittu illanviettopaikka ja osa pyörähti myös paikallisessa yökerhossa. Odotettu sunnuntain pelipäivä alkoi retkellämme, jossa käytiin ensin ruokailemassa hienossa maisemaravintolassa Getassa. Sen jälkeen suunnattiin automuseoon ja päätteeksi 1400- luvun keskiaikaiseen kirkkoon. Kokonaisuudessaan päivä ennen peliä oli loistava.

 

 

 

 

 

 

 

 

Itse peli olikin sitten yhtä Ilveksen näytöstä. 1-5 Ilveksen voittoon päättyneessä ottelussa kannatus oli jäseniltämme loistavaa ja ottelun jälkeen joukkue ja valmennus kiittikin yhdistystä komeasti sekä kentällä että illalla hotellin ravintolassa tavatessamme. Kokonaisuudessaan voidaankin sanoa, että juuri Maarianhaminassa olemme kokeneet jalkapallon parissa hienoja hetkiä, kuten Suomen Cupin voiton ja Veikkausliigan pronssimitalipelin. Seuraavaksi Maarianhaminaan suuntaammekin perinteisesti 2023 kesällä, jo kymmenennen kerran.

 

 

 

 

Kotimatka saarelta sujui hyvin ja Helsinkissä olimme maanantaina kymmeneltä aamulla. Sen jälkeen matka jatkui heti Tampereelle.  Kokonaisuutena matka oli loistava ja kiitän kaikkia matkalla olleita jäseniämme, Atro Vuolle Oy:tä/Petri Honkaniemeä, Hotelli Parkin henkilökuntaa, opastamme Jaanaa, Viking -ja Silja Lineä sekä voittoisasta pelistä Ilvestä oikein paljon.

Kuva: Jimi Soimila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terveisin Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry