Jari Takaselle toista kertaa peräkkäin Ilves Ikuisesti -yhdistyksen kiertopokaali Golf-kisoista

Ilves Ikuisesti ry:n seitsemännet golfin kiertopokaalikisat pelattiin kahden sateisen päivän jälkeen kauniissa säässä Nokialla. Tulostaso oli hyvä ja toisen kerran peräkkäin kiertopokaalin vei kotiin takan ääreen Jari Takanen. Onnittelut Jarille hienosta suorituksesta!

Vierailija Teppo Mattila voitti puolestaan lähemmäksi lippua-lyöntikisan. Lippuun jäi matkaa ainoastaan 1,70cm. Tepolle myös kisan pisin draivi tuloksella 228m. Loistava suoritus ja onnittelut Ässien miehelle, jota taisi siivittää joukkueensa Pitsiturnauksen voitto. Itse tiukassa pääkisassa Teppo oli kolmonen, joka ratkesi vasta viimeisellä reiällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kisan kakkonen oli parhaan sijoituksensa kautta aikojen Ilves Ikuisesti ry kiertopokaalikisassa saavuttanut Hannu Eronen. Mainittakoon, että kisan nelonen oli Tepon vaimo Kirsi Myllymäki-Mattila, joka on kova Ilves-fani. Kirsi on samalla jäsenemme sekä yhteistyöhenkilömme, kenen kanssa kaikki kumppanuusasiat Scandicia kohtaan hoidan.

Lyöntikisan kakkonen oli Vesa Kainulainen, kolmonen Kirsi Myllymäki-Mattila ja nelonen Hannu Meskanen. Ilves Ikuisesti onnittelee kisan mitalisteja oikein paljon sekä iso kiitos kaikille osallistujille. Seremoniamestarina toimi Markon poissaolon vuoksi Pasi Rouhiainen, iso kiitos hänelle. Pasi ja Marianne Rouhiainen hoitivat myös kisan järjestelyt alusta loppuun asti, joten siitä myös iso kiitos

 

 

 

 

 

 

Kiitoksia kaikille palkintojen hankintoja sponsoroinneille eli Ilves Ikuisesti ry, Scandic / Kirsi Myllymäki Mattila sekä Power / Pasi ja Marianne Rouhiainen. Olisiko ensi vuonna jo mahdollista pelata kahden päivän kisa yöpyen, jossain ulkopaikkakunnalla jää ajan nähtäväksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Iso kiitos

Terveisin Marko Iso-Mustajärvi / Ilves Ikuisesti ry

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry