Ilves Ikuisesti ry aloitti kulttuuritarjonnan yhdistyksen jäsenille Queenin konsertista Nokia Areenalla aitiosta katsottuna 25.7.2022

Marko Iso-Mustajärven halu kasvattaa yhdistystä Ilves-henkisten yhdessä ololla myös kulttuurin parissa meni harppauksen eteenpäin Queenin konsertissa Nokia Areenassa 25.7.2022. Mahdollisuuden tullessa seurata jo aikoja sitten loppuunmyyty konsertti aitiosta, oli käytettävä hyväksi ja niinpä 15 hengen Ilves Ikuisesti vuokraama aitio varattiin jäsenien toimesta hetkessä täyteen. Aitiossa oli myös järjestetty halukkaille mahdollisuus ruokailla etukäteen varatulla tilauksella.  Myös he, jotka eivät ruokailua varanneet saivat listalta tilata esimerkiksi loistavia ravintola Hookin siipiaterioita.

Aivan mahtavan Queenin katseleminen oli aitiosta hieno lisä jälleen kerran yhdistyksen monipuoliseen tarjontaan jäsenille. Itse konsertti ei jättänyt ketään kylmäksi, eikä myös puitteet mistä konserttia seurattiin.  Lavasteet olivat aivan uskomattomat ja vanhat parrat Brian May (kitara) ja Roger Taylor (rummut) pistivät sellaisen show’n pystyyn, johon moni kaksikymppinen nuori muusikko vain haaveissaan pystyisi. Adam Lambert osoitti myös, ettei turhaan maailman kuuluun bändiin ole solistiksi valittu kiertueille legendan ja 1991 kuolleen Freddie Mercuryn sijaiseksi, mikäli sitä sanaa voidaan käyttää. Itse legenda kävi myös konsertissa piipahtamassa mutta valitettavasti vain halogrammina.

Reilu kaksituntisesta jäi todella hyvä mieli kaikille ja seuraavaksi vastaavanlaisena kattauksena onkin yhdistyksen jäsenille tarjolla toisen legendan eli Stingin konsertti 20.9.2022 Nokia Areenalla. Tästä on hyvä jatkaa ja toivonkin, että yhdistyksemme jäsenet ottavat positiivisesti vastaan myös kulttuuritarjonnan. Yhdistyksen kasvamisen vuoksi on tärkeä asia myös jäsenille tarjontaa kasvattaa vaikkei rakas seuramme niissä esiinnykään mutta nämä tilaisuudet kuitenkin Nokia Areenalle otamme Ilveksen kautta ja näin se myös yhteistyötämme hienon seuran kanssa vahvistaa.

Konserttiterveisin ja kuvin

Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry