ILVES IKUISESTI ESPANJAN AURINKORANNIKOLLA 12-19.4.2018

Ilves Ikuisesti ry:n  ensimmäinen pidempi ulkomaan matka kohdistui Aurinkorannikolle, Espanjan Fuengirolaan. Seurueeseen kuului 14 matkalaista, joista 12 asui vuokraamassamme villassa ja kaksi hotellissa. Matkalle lähdettiin 12.4.2018 jo varhain aamuyöstä, eli klo 1:30 Tampereelta. Kone kohti Malagaa nousi Helsinki-Vantaan kentältä klo 6:10 ja oli paikallista aikaa 9:55 perillä. Kentälle päästyämme oli Retu-kuljetus meitä vastassa kahdella kahdeksan hengen autolla. Tästä matka jatkui yhteistyökumppaniltamme vuokraamaamme Villa Sohailiin, jossa isäntä Jyrki Kosunen oli meitä vastassa.

1. päivä (12.4.2018)

Päästyämme villaan kotiuduttiin sinne ja illalla lähdettiin syömään toiselle yhteistyökumppanillemme ravintola Uusi Reflaan.  Ruokailun merkeissä ilta sujui mukavasti ja samalla ostettiin varaamamme liput Malaga-Real Madrid -otteluun.

2. päivä (13.4.2018)

Vietimme päivää villassa, jossa saunottiin, uitiin ja grillattiin hyvää ruokaa. Keittiömestareina toimivat Linda ja Lauri Ilves sekä grillimestarina Pauli Impola. Illalla lähdimme juniori-matkalaisten kanssa paikalliseen ravintolaan Tasca Laloon, joka on hyvinkin tuttu entuudestaan matkanjohtaja Marko Isomustajärvelle. Ilta jatkui paikallisessa yökerhossa vip-pöydässä, jossa menikin aamutunneille.

3. päivä (14.4.2018)

Lähdimme kolmannelta yhteistyökumppaniltamme EL Rociosta aamukahvit juotuamme junalla kohti Benalmadenaa ja gondolihissiä jolla matkamme jatkui Monte Calamorron huipulle. Huipulle päästyämme, emme tällä kertaa nähneet hienoa haukkanäytöstä, mutta tuliaisia jäi useammallekin käteen ja linnut näimme omissa lepopaikoissansa. Matka jatkui täältä alas Benalmadenan hienoon satamaan, jossa söimme hyvin EL Toro nimisessä ravintolassa, ennen takaisin villaan lähtöä.

4. päivä (15.4.2018)

Matkan päätapahtuma ja ottelu oli Malaga-Real Madrid La Rosaledalla illalla. Siihen valmistuttiin juniorimatkalaisten kanssa mm. paluulla kaupungilta ostoksilta villalle komeasti hevoskyydillä. Itse otteluun lähtö tapahtui Malaga Suomi Clubin pääkallopaikalta ravintola Uusi Reflasta komeasti 9-bussin voimin, joten lähtijöitä oli. Itse ottelu päättyi Real Madridin voittoon 1-2 ja Malagan kavennus tuli lisäajalla. Ottelun jälkeen Fuengirolaan päästyämme kävimme joukolla vielä kebabilla ennen villaan siirtymistämme.

5. päivä (16.4.2018)

Hopan (Harri Hollin) lähdettyä muutaman seniorimatkalaisen kanssa Malagan vanhaan kaupunkiin suuntasivat juniorit ja osa senioreista minun kanssani vuokraamallemme purjeveneelle. Vietimme ainutlaatuisen päivän merellä purjehtien, englantilaisen kapteenin ja yhden miehistöön kuuluvan henkilön kanssa vuokraamallamme veneellä. Lauri Ilves kipparoi myös osan matkasta ja päivä oli mahtava johon mahtui myös delfiinien näkeminen aivan veneen vieressä. Illan kruunasi vielä mahtava illallinen japanilaisessa ravintolassa, jossa kokki valmisti ruokaa show’n myötä ja heittelipä kananmunan palasiakin jokaista kohti ja ne piti napata suuhun.

6. päivä (17.4.2018)

Ennen puolta päivää Hannu, Retu-Kuljetuksen omistaja saapui villalle hakemaan meitä. Noin puolet suuntasivat Retu-kuljetuksen kanssa kohti Gibraltaria, jossa vietimme hienon päivän. Nousimme isoilla gondolihisseillä vuoren päälle jossa apinat olivat vastaanottamassa meitä. Pelkäksi vuorella käymiseksi ei Gibraltarin retki jäänyt, vaan kävimme vanhassa kaupungissa ostoksilla sekä kiertoajelulla nähden kaupungin kokonaisuudessaan.

7. päivä (18.4.2018)

Viimeinen kokonainen päivä vietettiin ostoksien merkeissä kaupungilla ja juhlien Heidin ja Jannen kihlajaisia. Itse kävin myös jo aamusta tutustumassa yhteistyökumppanimme EL Rocion loistavaan aamiaispöytään.

8. päivä (19.4.2018)

Kello 8:00 Reti-Kuljetuksen Hannu oli meitä vastassa villalla, josta matka jatkui Malagan kentälle. Kone lähti kohti Helsinkiä hetkeä ennen klo 11:00 paikallista aikaa ja oli perillä Helsingissä klo 16:10. Matka jatkui Hauhon Liikenteen isolla bussilla kohti kotia ja Tampereella olimme hetkeä ennen klo 20:00.

Yhteenvetona voisi sanoa matkan olleen erittäin onnistunut ja mukava. Itse kävin myös solmimassa suhteita ja nyt meillä on kolme virallista yhteistyökumppania Espanjassa. Kiitän kaikkia matkalaisia mukana olosta ja toista matkanjohtajaa lähinnä senioripuolella eli Harri Hollia.

Matkasta tulee hieman myöhemmin kuva-albumi Facebook sivuillemme. Alla muutamia poimintoja matkakuvista.

Syksyllä 2019 teemme toisen matkan BB Ilves Ikuisesti taloon, joksi nimesimme Villan. Matka tulee olemaan syyskuulla ja alustavia ilmoituksia otetaan heti vastaan, koska lähtijämäärä tulee olemaan rajoitettu. Matkaan tulee kuulumaan Rondan retki, jolla poikkeamme myös kylässä vuorilla, joka on rakennettu vuorten sisään. Käymme myös koripallo-ottelussa jossa Malagan joukkue on pääsarjatason kärkijoukkueita ja katsomoon mahtuu 11000 ihmistä. Matkaan sisältyy myös retki merellä yksityispurjeveneellä sekä viinitilalla käynti. Alustava matkan pituus on 10 päivää.

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä maksetaan  100€ varausmaksu viikon sisään ilmoittautumisesta. Maksa varausmaksu yhdistyksen tilille FI 29 5732 0920 1287 29 ja laita viestiksi “Espanjan matka 2019“.

Ennakkoilmoittaudu syksyn 2019 Espanjan matkalle tällä lomakkeella:

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry