Ilves Ikuisesti ry teki ensimmäisen klubimatkansa Raumalle 19.1.2019

Matkoja on historian aikana tehty jo tapahtumien kanssa yhteen laskettuna yli 40 ja nyt ensimmäistä kertaa teimme myös klubimatkan, joka suuntautui Raumalle.

Totuttuun tapaan matkalle lähdettiin Hauhon Liikenne Oy:n lähes upouudella, hienolla Mersulla ja mukaan pääsi 25 matkalaista. Matkalle olisi ollut huomattavasti enemmänkin halukkaita, mutta olimme vuokranneet Rauman jäähallista aition ja sinne ei voitu ottaa enempää matkalaisia.

Kuljettajanamme toimi tällä kertaa Mika Orava. Matka alkoi Vanhalta kirkolta, jonne matka myös pelin jälkeen päättyi. Menomatkalla, kuten myös paluumatkalla, matkalaisille oli tarjolla juomia pienen suolaisen kera.

Poikkesimme – tarjoilusta huolimatta – Huittisten Härkäpakarille kahville ja siitä jatkoimme matkaa kohti Rauman hallia. Rauman hallille saavuimme jo hyvissä ajoin puoli kahden maissa. Kyydissämme oli radio Funin Ilves-ääni Manu Haapalainen ja hänen piti päästä valmistautumaan illan ottelun selostukseen ajoissa.

Meitä vastaanottamassa oli Lukko / Ilves legendan Teppo Rastion poika Tomi Rastio, joka hyppäsi kyytiimme. Teppo soitti minulle ruokailun aikaan ja pyysi minua viemään vuoden 1956 takkinsa Tampereelle jääkiekkomuseoon lahjoitettavaksi. Tomilla oli takki mukana ja näin se jatkoi matkaansa Tampereelle.

Teppo lähetti puhelinkeskustelussamme kaikille Ilves-henkisille hyvin paljon terveisiä. Samalla hän pyysi kysymään, mitä hänen ensin täytyy tehdä, ennen kuin täyttää 100 vuotta? Sillä 100-vuotiaaksi hän meinaa vähintään elää. Kukaan ei osannut vastata ja oikea vastaushan oli että ensin pitää täyttää 99 vuotta.

Jäähallilta matka, ennen ottelua, jatkui loistavaan ja idylliseen maalaistyyliseen ravintola Villa Tallbon . Saimme kuulla siellä kyseisen ravintolan herkuista talon emännältä ja nauttia todella loistavan ruokailun seisovasta pöydästä. Ravintolassa yllätysnumerona sain kuulla Elinan ja Miran aloittamana edellispäivänä viettämäni syntymäpäivän kunniaksi synttäritoivotukset koko meidän seurueen laulamana. Tunne oli sanoin kuvaamaton ja olen hyvin kiitollinen siitä. Se jättää muiston syvästi sydämeeni koko loppuelämäksi.

Ruokailun jälkeen lähdimme kohti hallia ja ottelua, jonka seurasimme aitiosta. Aitiossa saimme nauttia kahvin kera Lukko-leivokset. Tapasimme paljon vieraita, joista mainittakoon vuoden 1985 Ilves-mestari Jari Neuvonen, Lukko-ikoni Jouni Peltonen (#4  nostettuna Äijänsuon kattoon) sekä Ilveksen nykyisistä pelaajista toipilas Juhani Tamminen.

Aitiossamme poikkesivat myös Ilves-Hockey Oy:n myyntijohtaja Timo Lehtinen sekä Ilveksen toimistolta Sami Ahmavuo. Timo ja Sami jatkoivatkin isäntinä noin 200-henkisen Ilves-faniryhmän kanssa kohti Ilves-risteilyä Turkuun.

Matka oli todella hieno, miinuksina oli ruma tappio sekä joukkuettamme riivaavat pelaajien loukkaantumiset. Tampereella olimme noin kymmenen maissa, josta jokainen jatkoi matkaansa kohti kotia tai iltarientoja.

Kiitän kaikkia matkalla olleita oikein paljon, loistavaa ravintola Villa Tallbota, Rauman Lukkoa hienosti hoidetusta peli-illasta sekä Hauhon Liikenne Oy:tä ja kuljettaja Mika Oravaa.

Terveisin

Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry