Ilves Ikuisesti ry:n pikkujouluristeily Viking Gracella 1.-2.12.2018

Ilves Ikuisesti ry:n jäseniä oli toisena peräkkäisenä vuonna järjestetylle risteilyllemme tullut mukaan 30 henkeä. Mukana oli jälleen arvovaltaisia vieraita: Ilves ry:n hallituksen puheenjohtaja Kari Pansio, rouva Eija Pansio ja Ilves-Hockey Oy:n myyntijohtaja Timo Lehtinen, jotka kaikki myös ovat Ilves Ikuisesti ry:n jäseniä.

Hauhon liikenne Oy toimi yhteistyökumppaninamme totuttuun tapaan ja kuljettaja Ari Selinummi tarjosi meille sujuvan matkan Turkuun ja takaisin. Matkalle lähdettiin vanhalta kirkolta kello 17:00. Tämän jälkeen otimme matkalaisia kyytiin niin Sääksjärven rampilta kuin Pirkanhoviltakin.

Matkamme hintaan kuuluivat hytit valinnan mukaan, herkullinen jouluillallinen seisovasta pöydästä juomineen sekä ylimääräisenä kirsikkana kakun päälle Vikingin lahjoittamat lasilliset kuoharia ja lasilliset glögiä.

Ruokailusta jatkoimme osan kanssa matkaa meidän hyttiimme ja sieltä laivan ravintolatiloihin. Suurimmalla osalla vierähti pikkutunneille asti ja mukavaa oli. Seuraavana aamuna osa kävi nauttimassa aamiaisen ja kello 14.00 meillä oli glögitilaisuus, jossa palkitsimme vuoden 2018 Ilves Ikuisesti ry jäsenen Jarkko Härkin. Tilaisuudessa Kari Pansio kertoi Ilves ry:stä sekä tulevasta 2019 veikkausliigakaudesta, joka muuttuu sarjaohjelmaltaan. Ilves Ikuisesti ry:n hallituksen puheenjohtajaa huomioitiin tilaisuudessa Ilves-Hockey Oy:n myyntijohtaja Timo Lehtisen luovuttamalla kummipelaajamme pelipaidalla. Tilaisuus päättyi arpajaisiin, jossa pääpalkintoja oli kaksi: Scandicin 2 hengen hotelliyöpyminen sekä Ilves-Hockey Oy:n lahjoittama Pispalan Pulterin ruokalahjakortti sisältäen juomat ja jälkiruoat. Hotelliyöpymisen voitti Pertti Muikku ja ravintolalahjakortin Juha ja Susanna Lehtinen.

Ilves Ikuisesti ry onnittelee kaikkia voittajia sekä kiittää arpajaisvoittoihin lahjoituksen antaneita seuraavia yrityksiä ja henkilöitä: Scandic / Kirsi Myllymäki-Mattila, Ilves-Hockey Oy / Timo Lehtinen, ravintola Hook / Juha Vuorio, Hakasen leipomo / Petteri Hakanen, Ilves Ikuisesti ry, Pirjo Ervast, Grana, Oskari Soljamo, Power sekä Ilves edustus jalkapallo. / Ari Ruoholahti

Kiitokset myös Hauhon liikenteelle ja Ari Selinummelle turvallisesta kyydistä sekä Viking Linen Jari Nurmelle ja koko Tampereen toimistolle.

Tilaisuuden jälkeen osa kävi ruokailemassa ja osa vietti aikaa huilaten hytissä ennen paluuta Turkuun. Tampereelle lähdimme heti laivan tultua satamaan ja perillä kotona olimme ennen puolta yötä.

Kiitän oikein paljon vielä matkalaisiamme ja ensi joulukuussa katsomme suuntautuuko matkamme hotelliin Tallinnaan vai tuttuun tapaan laivalle.

 

Kiittäen,

Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry