VIP-kohtelu on mahdollinen Maarianhaminan matkalla 11.-12.8.19, kun Ilves Ikuisesti ry matkustaa nuoren historiansa aikana jo kuudetta kertaa Maarianhaminaan

Perinteiseen tapaan teemme matkan saarelle vieraspeliin. Matkalle lähdetään Atro Vuolte Oy:n isolla linja-autolla, joka koko matkan ajan on saarella mukana. Laivayhtiö, jota käytämme on Viking Line sekä hotelli, jossa yövymme Park Alandia Hotel.

Matkan hinta on henkeä kohden 150,00€ 2h-huoneessa ja 1h-huoneen valitessa 210,00€. Hinta sisältää laivamatkat Turku-Maarianhamina-Turku B4-hytissä, yöpymisen hotellissa aamiaisella, ottelulipun sekä linja-auton koko matkan ajaksi mukaan.

Lisämaksusta Aamiaiset laivalla:
Aamiaiset 11,00€
Premium-Aamiainen 18,00€
Lounas menomatkalla 23,00€
Päivällinen paluumatkalla 33,00€

Menomatkalla A2 hytti sekä paluumatkalla Seaside Double henkeä kohden lisähinta 30,00€

Tämä matka kuuluu Ilves Ikuisesti yhdistyksen erikoismatkoihin ja lisäksi tämä matka on ainoastaan yhdistyksen jäsenille. Matkalle lähtiessäsi sinut siirretään matkailun erikoisryhmään, josta saat mahtavia etuja.

Matkalle otetaan maksimissaan 38 henkilöä, kuljettaja sekä matkan vetäjät. Tämän matkan vetää Harri Holli ja itse avustan Harria. Matkalle on nyt ilmoittautunut ja varausmaksun suurin osa maksanut jo 36-matkalaista eli 1-miespaikka vapaana 2 hengen huoneessa. Ole nopea, jos haluat viettää päivän kanssamme Maarianhaminassa seuraten ja kannustaen Ilvestä. Ole yhteydessä peruutuspaikoista sekä jo ilmoittautuneet VIP-lipuista sähköpostitse osoitteeseen ilvesikuisesti@gmail.com otsikolla Maarianhaminan matka 2019

Lisäksi on mahdollista saada VIP-kohtelua IFK Maarianhamina – Ilves kamppailussa.

Matkaan lisätään tämä laskettu.59 e (+alv) sisältäen oma istumapaikka, ruoka ja juoma ennen peliä. Valmentajainfo todennäköisesti ruotsiksi ennen peliä.

Mikäli otat tämän paketin vähennetään 15,00€ eli lipun hinta matkan kokonaishinnasta ja lisätään tämä.

Paikat keskikatsomossa lipan alla ja jos et ota tätä pakettia paikat ovat fanikatsomossa, joten nyt on valinnanvaraa myös vip paketille.

Varausmaksu 50,00€ maksetaan heti ilmoittautuessa tilillemme FI29 5732 0920 1287 29 viestillä Maarianhaminan matka 8/2019 varausmaksu. Loppuosa maksetaan 1.6.2019 viestillä Maarianhaminan matka 8/2019 loppumaksu.

Käytämme Viking Linen tekemää koko matkan räätälöintiä lisänä Atro Vuolteen kuljettamana, joten noudatamme virallisia sääntöjä emme ole omatoimimatkalla.

Maanantaina teemme retken Pommern-laivalle ja tämän retken hinta on 10,00 € / henkilö.

TERVETULOA OIKEIN PALJON MUKAAN, MUTTA OLE NOPEA EHTIÄKSESI KYYTIIN.

T. Marko Isomustajärvi

ps. matkailusivulla ilmoittautuneiden ei enää tarvitse ilmoittautua, mutta mikäli haluavat lisämaksullisia ruokailuita, hyttejä jne. tilata ilmoittakaa. Mikäli et ole ilmoittautunut aikaisemmin tälle matkalle, ilmoittaudu tähän alla olevaan ilmoittautumiskaavakkeeseen.

 

Ilmoittaudu tällä lomakkeella matkalle mukaan:

 

  

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry